AutoParkki ja Seinäjoen Jalkapallokerho yhteistyöhön

AutoParkki solmi kaudeksi 2013 yhteistyösopimuksen Seinäjoen Jalkapallokerhon (SJK) kanssa. AutoParkki valitsi kumppanikseen jalkapalloseuran, joilla on vahva yhteys AutoParkin arvoihin. Menestyminen jalkapallossa edellyttää kunnianhimoa, hyvää tiimihenkeä ja intoa voittaa, mikä on tärkeää myös AutoParkin päivittäisessä toiminnassa. Jalkapallo kiinnostaa myös AutoParkin asiakkaita ja heidän perheitä.

- Uskomme SJK:n toimintaan ja haluamme tukea paikallista urheilutoimintaa. SJK:lla on selkeät tavoitteet, jotka edesauttavat heidän mahdollisuuksia menestyä nyt ja tulevaisuudessa, AutoParkin myynti- ja markkinointijohtaja Patrick Lindeman toteaa.

Seinäjoen Seudun Jalkapallontuki Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mäkelä kertoo seuran tavoitteista:

- Viime vuosina meillä on ollut kova vauhti päällä. Edellisvuonna nousimme miesten Kakkosesta Ykköseen. Viime vuonna tulimme miesten Ykkösessä toiseksi.  Tällä kaudella tavoitteenamme on päästä Veikkausliigaan.

Yhteistyökumppanien tuki tärkeää

Seinäjoen Jalkapallokerhoa hallinnoi Seinäjoen Seudun Jalkapallontuki Oy.  Seuralla on kolme joukkuetta ja sen organisaatio on rakennettu niin, että toiminta on myös taloudellisesti ja hallinnollisesti Veikkausliigatasoa. SJK:n taakse on rakennettu puhdasta liiketoimintaa muun muassa urheilu- ja vapaa-ajanpalveluita.

- Vaikka seuran liiketoiminta tuottaa tietyn osan budjettiin, ovat yhteistyökumppaniemme tuki äärimmäisen tärkeää toiminnan kehittämisen kannalta. Haemme kumppaneiksi yrityksiä, jotka pystyvät myös tuottamaan ja kehittämään Seinäjoen palveluita. Pysäköintiratkaisujen kehittäjänä AutoParkilla on iso rooli Seinäjoella, Jarkko Mäkelä korostaa kumppanuuden monia puolia.

Seuran tulevaisuuden suunnitelmissa on myös oman jalkapallostadionin rakentaminen, jotta varmistetaan kilpailukyky sekä parannetaan pelaajien ja fanien olosuhteita.

Lisätietoja Seinäjoen Jalkapallokerhosta: