GapCon luottaa AutoParkin toimintaan

GapCon Oy on kiinteistövarallisuuden hoitoon keskittyvä, kotimainen yritys. GapCon Oy:n ja AutoParkki Norden Oy:n yhteistyö käynnistyi vuonna 2010, kun GapConin asiakaskiinteistöjen pysäköintijärjestelyjä uudistettiin Seinäjoen keskustassa. Nykyään AutoParkin hoitamia kohteita on jo kahdeksan.

GapCon Oy:n kiinteistöjohtaja Vesa Mäkelä on ollut aktiivisesti kehittämässä yhteistyötä AutoParkin myynti- ja markkinointijohtaja Patrick Lindemanin kanssa.

- Hallinnoimamme liikekiinteistökohteet ovat nykyisin kaikki valtaosin ammattimaisen pysäköinninhoidon piirissä. Pysäköintikohteitamme hoitaa AutoParkki, jonka toiminta on ollut avointa ja aktiivista, myös joustoa on löytynyt tarpeen mukaan. Yhteistyömme on kehittynyt hyvään suuntaan ja pysäköintijärjestelyissä on päästy toivomaamme lopputulokseen, Vesa Mäkelä kiteyttää ajatuksiaan yhteistyöstä AutoParkin kanssa.

Pysäköintijärjestelyiden tulee palvella sekä kiinteistön omistajia että käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.

- Palvelukonseptimme kattaa muun muassa pysäköintijärjestelyiden räätälöinnin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Minusta on hienoa olla mukana palvelemassa kasvuhenkistä yritystä, joka ymmärtää pysäköintiratkaisujen vaikutuksen kiinteistöhoidon kokonaisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen, AutoParkin Patrick Lindeman kiittelee.

Asiakkaita palveleva ratkaisu

GapConin toiminta painottuu asiakkaiden kiinteistövarallisuuden aktiiviseen kehittämiseen: vanhojen kohteiden jalostamiseen, uudishankkeiden järjestelyihin ja isännöintipalveluun.

- Tehtävämme on etsiä asiakkaillemme oikeita ratkaisuja hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Kiinteistöjen kehittämisessä kokonaisuus muodostuu useista pienistä palasista. Pysäköinnin osalta olemme saaneet palasen kuntoon AutoParkin kanssa. Uskomme näin löytäneemme siltä osin asiakkaitamme palvelevan ratkaisun, Vesa Mäkelä korostaa ja jatkaa:

- Uskon, että yhteistyö AutoParkin kanssa syvenee edelleen. Käymme säännöllisesti läpi palvelun soveltuvuutta uusien asiakkaitten ja kohteiden tarpeiden osalta, Vesa Mäkelä kertoo.

Lisätietoja: www.gapcon.fi